Sim Only abonnement

Kies uw Kleinzakelijk abonnement

Heeft u meer dan 10 abonnementen nodig? Wij helpen u graag.

Combineer en krijg meer. Bent u al klant?

Kies uw bundel:

*Kies voor een bundel met 100GB (of 200GB in combinatie met KPN Compleet) en gebruik uw abonnement in de hele EU, VS en Canada. Bel vanuit NL naar de EU, VS en Canada.

Hoeveel wilt u bellen en smsen?

  • Meer over Sim Only
  • Goed om te weten

Waarom een Sim Only bij KPN Zakelijk?
Wat is een Sim Only?


Een Sim Only abonnement is voor u de beste keuze als u nog tevreden bent met uw huidige telefoon. U betaalt dan maandelijks alleen voor de bel,-sms- en internetbundel. Zo houdt u de maandelijkse kosten laag en krijgt u de kwaliteit van KPN Zakelijk. 

Tip: met KPN Compleet hebt u al een zakelijk mobiel abonnement voor € 9,23 p/m, exclusief btw.


Favoriet bij ondernemend Nederland


NA 10 jaar onderzoek in de consumentenmarkt heeft WUA voor het eerst onderzoek uitgevoerd in de zakelijke telecommarkt. Wat blijkt, ondernemend Nederland kiest het vaakst voor KPN Zakelijk!De voordelen van een zakelijke Sim Only op een rij


Altijd bereikbaar, ook in de EU
Gaat u voor zaken naar Parijs? Geen zorgen, u kunt internetten, bellen en sms'en zoals u dat in Nederland gewend bent. Bij KPN KleinZakelijk Mobiel betaalt u namelijk sinds 1 juni 2017 niet meer extra voor gebruik in de EU.


Onbeperkt online
Altijd en overal zakendoen. Met de zorgeloos bundels van KPN KleinZakelijk Mobiel kunt u onbeperkt internetten, bellen en sms'en. Zelfs als uw internettegoed op is blijft u online, zonder extra kosten. De internetsnelheid wordt alleen verlaagd.


Lage maandelijkse kosten
Met een Sim Only van KPN KleinZakelijk betaalt u enkel voor uw internet-, bel- en sms-bundel. Zo houdt u de maandelijkse kosten laag en ervaart u de kwaliteit van KPN Zakelijk.
Een Sim Only abonnement dat bij u past


Met KPN KleinZakelijk hebt u altijd een abonnement dat bij uw gebruik past. U hebt namelijk keuze uit diverse mobiel internet-, bel- en sms-bundels.

Ik verbruik geen mobiel internet
Als u geen mobiel internet verbruikt is het '0GB' abonnement een goede keuze. Zo betaalt u enkel en alleen voor de bel- en sms-bundel. 

Ik ben een gemiddelde mobiel internet verbruiker
Kies voor het '2GB - 150 bel/sms' abonnement als u weinig mobiel internet verbruikt en ook niet al te veel belt of sms't. Wilt u ook onbeperkt kunnen bellen en sms'en, kies dan voor 'Onbeperkt bel/sms'. 

Ik verbruik veel mobiel internet
Als u veel mobiel internet verbruikt hebt u keuze uit 3 abonnementen. Kies voor 15GB, 50GB of 100GB. Nog meer nodig? Als u KPN Compleet bent krijgt u 2x zoveel gigabytes.

Goed om te weten: uw abonnement kunt u altijd tussentijds verhogen. Toch een nieuwe telefoon nodig?


Als u een nieuwe telefoon wilt is het een goede keuze om dit met het abonnement te combineren. U kiest dan voor een nieuwe telefoon met abonnement. Bij het samenstellen van het abonnement kiest u zelf hoeveel u maandelijks voor de telefoon betaalt. De telefoon in één keer afbetalen kan ook. Zo houdt u de maandelijkse kosten lager.

Met het zakelijk telefoon abonnement van KPN kunt u gebruikmaken van Toestel Vervangservice en/of een telefoon verzekering.

Tip: bij KPN KleinZakelijk Mobiel krijgt u geen BKR-registratie.


Het voordeel van KPN ZakelijkExtra zakelijke voordelen 
Bij KPN Zakelijk krijgt u geen BKR-registratie, wel een professionele voicemail.De service die bij u past 
Online service, gratis 24/7 telefonische zakelijke helpdesk en 100 KPN-winkels voor persoonlijk contact.De groenste provider van Europa
We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, we gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010.

De ondernemer en het gezin


KPN herkent de situatie dat u als ondernemer behoefte hebt aan een telefoon abonnement voor uzelf en uw gezin. Met KPN KleinZakelijk is dit makkelijk te regelen. KPN Compleet maakt het combineren ook nog is extra voordelig!

Voorbeeld: extra SIM-kaart voor uw kind
Om onbezorgd mobiel te zijn kiest u voor een zakelijk telefoon abonnement met veel internet. Om de maandelijkse kosten laag te houden kiest u voor uw kind een Sim Only zonder internetbundel. U heeft nu twee telefoon abonnementen en krijgt daardoor € 4,13 korting per maand, per abonnement.

Via de MijnKPN app deelt u eenvoudig MB's met uw kind. Zo betaalt u maandelijks maar één keer voor twee internetgebruikers. Onderling bellen is helemaal gratis. Zie KPN Compleet voor alle voordeel mogelijkheden. 

Zorgeloos overstappen met nummerbehoud

U kunt eenvoudig van uw huidige provider overstappen naar KPN. Uw huidig abonnement eindigt wanneer het nieuwe abonnement start. Zo wordt voorkomen dat u dubbele kosten krijgt. En dat zelfs met nummerbehoud! Ook kunt u 120 dagen voordat uw abonnement afloopt de overstap aanvragen. 


Meer informatie over overstappen


Goed om te weten

Het 4G(+) netwerk van KPN

Alle abonnementen zijn inclusief toegang tot het 4G(+) netwerk.

4G
De maximale snelheid van het 4G netwerk is 150 Mbit/s. Het 4G netwerk bereikt gemiddeld een 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G netwerk ondersteunt.

4G+
4G+ is een uitbreiding van het 4G netwerk. De maximale snelheid van het 4G+ netwerk is 225 Mbit/s. Het 4G+ netwerk bereikt gemiddeld een 50 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G+ netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G+ netwerk ondersteunt.

KPN Compleet

Combineer en krijg meer
1) Maandelijks € 4,13,- korting per mobiel abonnement
2) Dubbel zoveel data in de hele EU
3) Gratis onderling bellen
4) Onderling MB's delen
5) Een gratis zenderpakket naar keuze

Combineer twee of meer producten uit het KleinZakelijk of Consumenten portfolio en ontvang KPN Compleet voordeel. Er zijn meerdere mogelijkheden om KPN Compleet voordeel te activeren:

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet, Bellen & TV pakket
Voordeel 1,2,3,4 en 5 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet & Bellen pakket
Voordeel 1,2,3 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet pakket
Voordeel 1,2 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Mobiel abonnement
Voordeel 1,3 en 4 zijn van toepassing

Eenvoudig overstappen met nummerbehoud

Nummerbehoud is in slechts twee stappen aan te vragen.

Aanvraag
1. In de eerste stap van de bestelling wordt de wens tot nummerbehoud aangegeven.
2. Na het plaatsen van de bestelling wordt per mail een link toegestuurd om gegevens zoals het telefoonnummer en de gewenste activatiedatum in te vullen.

Verwerking
1. KPN geeft de wens tot overstappen door aan de huidige provider.
2. In de bevestigingsmail van nummerbehoud wordt de activatiedatum van de KPN SIM-kaart gecommuniceerd.
3. Op de dag van activatie wordt de KPN SIM-kaart geplaatst.

3-in-1-SIM-kaart

Bij de aanvraag van een nieuw abonnement wordt altijd een 3-in-1 SIM-kaart meegeleverd. De 3-in-1 SIM-kaart bestaat uit drie delen, een gewone SIM, Micro-SIM en een Nano-SIM. Het gewenste formaat is eenvoudig uit de houder te drukken.

Als bij een verlenging of tussentijdse wijziging een 3-in-1 SIM-kaart gewenst is kan dit via de MijnKPN omgeving aangevraagd worden.

Business Voicemail

Met Business Voicemail spreekt KPN een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in. Hierdoor draagt u een heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf.

Beluister hoe de Business Voicemail klinkt.

Zakelijke Helpdesk

Voor het beantwoord krijgen van vragen en ondersteuning bij problemen kan gratis met de Zakelijke Helpdesk gebeld worden. Het telefoonnummer is 0800-0403.

Abonnement gebruik in de EU

Bent u op zakenreis of vakantie in de EU? Met KPN KleinZakelijk is uw internet,- bel,- en sms-bundel geldig in alle EU-landen. U kunt dus internetten, bellen en sms'en zoals u dat in Nederland gewend bent, zonder extra kosten. Betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden.

Beperkte bel/sms-bundel
Een abonnement met een beperkte bel/sms-bundel dekt het bel/sms-gedrag vanuit een EU-land naar Nederland of naar een ander EU-land. Vanuit Nederland naar een ander EU-land bellen en betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden. Het buitenbundeltarief in de EU is voor bellen € 0,23 per minuut en voor sms’en € 0,07 per sms.

Internet
Het datalimiet in de EU is gelijk aan het datalimiet in Nederland. De internetsnelheid wordt verlaagd als het maandelijkse internettegoed verbruikt is. De internetsnelheid is na verlaging 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload. De 4G snelheid kan hersteld worden door het activeren van een Extra Bundel.

Landen toegevoegd door KPN
De bovenstaande voorwaarden zijn ook voor de volgende landen van toepassing: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Faeröer Eilanden, Kanaaleilanden, Zwitserland, Andorra, Isle of Man, Monaco, San Marino en Vaticaanstad.

Betaling

Maandelijkse abonnementskosten
De betaalperiode start zodra het abonnement bij KPN ingaat. De maandelijkse abonnementskosten worden via de automatische incasso geïncasseerd. Na de eerste automatische incasso is het mogelijk om betaling met acceptgiro aan te vragen.

Bijbetaling toestel
Bij bestelling van een nieuw abonnement wordt de toestel bijbetaling bij levering van het toestel verrekend. Bij het verlengen van een abonnement wordt de toestel bijbetaling via de eerstvolgende factuur verrekend.

Aansluitkosten
De aansluitkosten worden eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Thuiskopieheffing
Bij aanschaf van een toestel is het doorberekenen van de thuiskopieheffing wettelijk verplicht. Thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren (delen) van video, foto en audio. De thuiskopieheffing wordt eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Wijzigen
Het abonnement is elke 31 dagen te verhogen/verlagen. Verlagen van het contract kan maximaal tot de contractuele abonnementsvorm.

Opzeggen
Opzeggen van het abonnement is kosteloos wanneer de einddatum van het contract bereikt is. Indien de einddatum nog niet bereikt is kan het abonnement tegen meerkosten beëindigd worden. Het opzegtermijn is 1 maand.