Alle telefoons

Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM Twilight

Tijdelijk tot € 59,50 extra korting + gratis smartwatch!
• Kies voor een abonnement met 15GB of 50GB (exclusief KPN compleet voordelen) en krijg tot €2,48 p/m korting. Dat is € 59,50 korting bij een 2-jarig abonnement. Product omschrijving
De Huawei Mate 20 Pro heeft een spectaculaire driedubbele Leica camera boordevol A.I. Hiermee maakt u adembenemende foto’s vol kleur, sfeer en details. Zelfs in het donker! De ultra-groothoeklens is perfect voor landschapsfoto’s én close-ups. De krachtigste chipset van dit moment geeft de Mate 20 Pro super snelheid en een extra lange batterijduur.

Kleur: Twilight

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Goed om te weten

Actie: € 100,- cashback

Koopt u tussen 3 juni en 1 september een Huawei Mate20 Pro met abonnement bij KPN? Dan krijgt u € 100,- cashback! Bekijk actievoorwaarden.
Huawei Mate20 Pro: iconisch ontwerp

De Huawei Mate20 Pro is symmetrisch ontworpen. Het toestel is een meesterwerk gesmeed van 3D-glas met vloeiende lijnen en een naaldloze rand. De Mate20 Pro heeft een 6,39-inch FHD+ scherm en een opvallend grote screen-to-body ratio zodat u uw foto’s en video’s optimaal kunt bekijken.

Speciale glasstructuur

De speciale glasstructuur die de kleuren van het toestel reflecteren is antislip en vingerafdrukbestendig. De Huawei Mate20 Pro is, net als de Huawei Mate20 een kunstwerk; technologie en vakmanschap perfect gecombineerd.

Benieuwd naar de allernieuwste Huawei Mate X? Blijf op de hoogte!

huawei p20

huawei p20

Mate20 Pro: driedubbele Leica camera

De nieuwe door Artificial Intelligence aangedreven driedubbele Leica camera maakt adembenemende foto's en video's. Er is een 40-megapixel grote lens om details vast te leggen, een 8-megapixel telelens voor in de verte en een nieuwe 20-megapixel Leica ultragroothoeklens die perfect is voor landschapsfoto’s én micro-opnames.

Geweldige ultragroothoeklens

Met de ultragroothoeklens kunt u niet alleen in breed perspectief beelden schieten, u maakt er ook extreme close-up foto’s vanaf 2,5cm mee.

Meer geavanceerde mobiele AI toepassingen

Met de Huawei Mate20 Pro haalt u een smartphone in huis die vele AI toepassingen kent die uw leven makkelijker maken. Zo hebt u met HiVision een encyclopedie in uw broekzak. Buiten is dit toestel een persoonlijke reisgids die bekende gebouwen kan herkennen en richt u de Mate20 Pro op eten, dan weet u meteen hoeveel calorieën erin zitten.

Camera met meerdere AI functies

Dankzij de geavanceerde AI beeldstabilisatie schiet u met de Huawei Mate20 Pro in nachtmodus bij weinig licht ongelooflijke foto’s. Met AI Portrait Colour filmt u in real time met diverse filters. Zo kan de camera de mensen op de voorgrond in kleur weergeven, terwijl de achtergrond vergrijst.

huawei p20

huawei p20

Huawei Mate20 Pro: batterij tot wel 2 dagen

De Huawei Mate20 Pro heeft een zeer krachtige batterij van 4200mAh. In combinatie met de Kirin 980 DUAL-AI chipset, kan de smartphone daarmee twee volle dagen lang gebruikt worden! U kunt de Mate20 Pro optimaal gebruiken, zonder bang te zijn dat uw batterij snel leeg loopt.

SuperCharge™ 2.0

Met Huawei SuperCharge™ 2.0 is de Mate20 Pro razendsnel weer opgeladen. In slechts dertig minuten laadt de batterij op van nul naar 70% vol! En voor puur gebruiksgemak, kan de Mate 20 Pro ook draadloos opgeladen worden.

Specificaties

Algemeen

Productnaam Huawei Mate 20 Pro
Besturingssysteem  Android

Netwerk

WiFi Bellen (VoWiFi)
4G Videobellen (ViLTE)
4G Bellen (VoLTE)

Goed om te weten

Het 4G(+) netwerk van KPN

Alle abonnementen zijn inclusief toegang tot het 4G(+) netwerk.

4G
De maximale snelheid van het 4G netwerk is 150 Mbit/s. Het 4G netwerk bereikt gemiddeld een 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G netwerk ondersteunt.

4G+
4G+ is een uitbreiding van het 4G netwerk. De maximale snelheid van het 4G+ netwerk is 225 Mbit/s. Het 4G+ netwerk bereikt gemiddeld een 50 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G+ netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G+ netwerk ondersteunt.

KPN Compleet

Combineer en krijg meer
1) Maandelijks € 4,13,- korting per mobiel abonnement
2) Dubbel zoveel data in de hele EU
3) Gratis onderling bellen
4) Onderling MB's delen
5) Een gratis zenderpakket naar keuze

Combineer twee of meer producten uit het KleinZakelijk of Consumenten portfolio en ontvang KPN Compleet voordeel. Er zijn meerdere mogelijkheden om KPN Compleet voordeel te activeren:

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet, Bellen & TV pakket
Voordeel 1,2,3,4 en 5 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet & Bellen pakket
Voordeel 1,2,3 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet pakket
Voordeel 1,2 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Mobiel abonnement
Voordeel 1,3 en 4 zijn van toepassing

Eenvoudig overstappen met nummerbehoud

Nummerbehoud is in slechts twee stappen aan te vragen.

Aanvraag
1. In de eerste stap van de bestelling wordt de wens tot nummerbehoud aangegeven.
2. Na het plaatsen van de bestelling wordt per mail een link toegestuurd om gegevens zoals het telefoonnummer en de gewenste activatiedatum in te vullen.

Verwerking
1. KPN geeft de wens tot overstappen door aan de huidige provider.
2. In de bevestigingsmail van nummerbehoud wordt de activatiedatum van de KPN SIM-kaart gecommuniceerd.
3. Op de dag van activatie wordt de KPN SIM-kaart geplaatst.

3-in-1-SIM-kaart

Bij de aanvraag van een nieuw abonnement wordt altijd een 3-in-1 SIM-kaart meegeleverd. De 3-in-1 SIM-kaart bestaat uit drie delen, een gewone SIM, Micro-SIM en een Nano-SIM. Het gewenste formaat is eenvoudig uit de houder te drukken.

Als bij een verlenging of tussentijdse wijziging een 3-in-1 SIM-kaart gewenst is kan dit via de MijnKPN omgeving aangevraagd worden.

Business Voicemail

Met Business Voicemail spreekt KPN een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in. Hierdoor draagt u een heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf.

Beluister hoe de Business Voicemail klinkt.

Toestel Vervangservice

Als uw toestel defect is wordt met Toestel Vervangservice binnen 4 uur gratis een vervangend toestel geleverd. De koerier neemt direct het defecte toestel retour om ter onderzoek en reparatie aan te bieden. Op basis van het onderzoek wordt een prijsopgaaf opgemaakt. Als u ervoor kiest om de reparatie niet te laten uitvoeren betaalt u enkel de onderzoekskosten. De onderzoekskosten zijn €30,- exclusief btw.

Zakelijke Helpdesk

Voor het beantwoord krijgen van vragen en ondersteuning bij problemen kan gratis met de Zakelijke Helpdesk gebeld worden. Het telefoonnummer is 0800-0403.

Abonnement gebruik in de EU

Bent u op zakenreis of vakantie in de EU? Met KPN KleinZakelijk is uw internet,- bel,- en sms-bundel geldig in alle EU-landen. U kunt dus internetten, bellen en sms'en zoals u dat in Nederland gewend bent, zonder extra kosten. Betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden.

Beperkte bel/sms-bundel
Een abonnement met een beperkte bel/sms-bundel dekt het bel/sms-gedrag vanuit een EU-land naar Nederland of naar een ander EU-land. Vanuit Nederland naar een ander EU-land bellen en betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden. Het buitenbundeltarief in de EU is voor bellen € 0,23 per minuut en voor sms’en € 0,07 per sms.

Internet
Het datalimiet in de EU is gelijk aan het datalimiet in Nederland. De internetsnelheid wordt verlaagd als het maandelijkse internettegoed verbruikt is. De internetsnelheid is na verlaging 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload. De 4G snelheid kan hersteld worden door het activeren van een Extra Bundel.

Landen toegevoegd door KPN
De bovenstaande voorwaarden zijn ook voor de volgende landen van toepassing: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Faeröer Eilanden, Kanaaleilanden, Zwitserland, Andorra, Isle of Man, Monaco, San Marino en Vaticaanstad.

Telefoon bijbetaling

Bij het aanvragen of verlengen van een nieuw abonnement wordt de bijbetaling op een bepaald. De bijbetaling is maximaal 100% van de totale telefoonkosten (verkoopprijs). De maandelijkse telefoon bijbetaling is vrijgesteld van btw. De btw over het volledige aankoopbedrag wordt gespecificeerd op de aankoopbon.

Voorbeeld 1: geen bijbetaling
Totale telefoon aankoopkosten: €240,-
Contractduur: 2 jaar/24 maanden
Maandelijkse telefoon betaling: €10,-
Bijbetaling telefoon: €0,-

De maandelijkse telefoon betaling ter waarde van €10,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een 100% telefoon afbetaling.

Voorbeeld 2: met bijbetaling
Totale telefoon aankoopkosten: €240,-
Contractduur: 2 jaar/ 24 maanden
Maandelijkse telefoon betaling: €8,-
Bijbetaling telefoon: €48,-

De maandelijkse telefoon betaling ter waarde van €8,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een telefoon afbetaling ter waarde van €192,-. Gezien de €240,- totale telefoon aankoopkosten ontstaat bij de aflossing van €8,- per maand een bijbetaling op de telefoon ter waarde van €48,-.

Het is ook mogelijk om €0,- per maand voor de telefoon bij te betalen. In dit geval wordt eenmalig de totale telefoon aankoopprijs in rekening gebracht.

Betaling

Maandelijkse abonnementskosten
De betaalperiode start zodra het abonnement bij KPN ingaat. De maandelijkse abonnementskosten worden via de automatische incasso geïncasseerd. Na de eerste automatische incasso is het mogelijk om betaling met acceptgiro aan te vragen.

Bijbetaling toestel
Bij bestelling van een nieuw abonnement wordt de toestel bijbetaling bij levering van het toestel verrekend. Bij het verlengen van een abonnement wordt de toestel bijbetaling via de eerstvolgende factuur verrekend.

Aansluitkosten
De aansluitkosten worden eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Thuiskopieheffing
Bij aanschaf van een toestel is het doorberekenen van de thuiskopieheffing wettelijk verplicht. Thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren (delen) van video, foto en audio. De thuiskopieheffing wordt eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Wijzigen
U kunt 1 keer per 31 dagen onbeperkt bellen wijzigen naar beperkt bellen, of andersom. Ook kunt u tussentijds uw databundel verhogen.

Opzeggen
Opzeggen van het abonnement is kosteloos wanneer de einddatum van het contract bereikt is. Indien de einddatum nog niet bereikt is kan het abonnement tegen meerkosten beëindigd worden. Het opzegtermijn is 1 maand.

x

Telefonisch bestellen?

Bedankt voor uw interesse!
U wordt binnen 5 minuten gebeld door een van onze medewerkers