Apple iPhone Xs 64GB Silver

Alle telefoons

De twee nieuwste paradepaardjes van Apple zijn de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. Beide telefoons zijn gemaakt van roestvrijstaal en glas en beschikbaar in drie kleuren: Space Gray, Silver en Gold. De iPhone XS krijgt van Apple een 5,8-inch scherm mee met een resolutie van 2436x1125 pixels. De iPhone XS Max heeft een waanzinnig 6,5-inch scherm met een resolutie van 2688x1242 pixels en is daarmee het grootste iPhone-scherm ooit! Beide telefoons zijn daarnaast voorzien van de nieuwste chip van Apple: de A12 Bionic. Bestel nu de meest geavanceerde iPhone ooit bij KPN.

Kleur: Silver

Opslagruimte

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Goed om te weten


De belangrijkste eigenchappen


 • Batterij: tot 30 minuten langer mee dan iPhone X
 • Glazen voor- en achterkant
 • Stof- en spatwaterdicht
 • Formaat: 5,8-inch
 • Draadloos opladen
 • 12-megapixel camera
 • 7-megapixel selfie camera
 • Filmen in 4K-kwaliteit
 • Groothoeklenscamera en Telelenscamera
 • Face ID
 • Verbeterde stereogeluid speakers
 • Opslag: 64GB | 256GB | 512 GB
 • Kleur: Silver | Gold | Spacegrey
 • Software versie: iOS 12


 • In het kort


  De nieuwste en krachtigste telefoons van Apple
  De iPhone Xs en Xs Max hebben het sterkste smartphoneglas ooit en kunnen met de chirurgisch stalen randen echt wel tegen een stootje. De iPhone Xs heeft een 5,8-inch beeldscherm, waar de iPhone Xs Max met zijn 6,5-inch beeldscherm het grootste Apple toestel ooit is. En met een opslagruimte van 64GB, 256 GB of 512 GB hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u te weinig ruimte hebt voor al uw bestanden en foto’s.  

  Revolutionaire chip
  De iPhone Xs en Xs Max worden beide aangedreven door een revolutionaire chip: de A12 bionic. Dit is de eerste 7 nanometer chip ooit in een smartphone. Dit kleine wonder zorgt ervoor dat uw apps tot wel 9 keer sneller werken.

  De nieuwste software: iOS 12
  Doe alles wat u elke dag doet nog sneller. De nieuwste iPhones zijn uitgerust met iOS 12 en daarmee ervaart u: 

 • Tot 70% sneller de camera activeren
 • 50% snellere toetsenbordweergave
 • 2x sneller applicaties starten tijdens hoge werkbelasting

 •             


  Glas aan de voor- en achterkant


  Dankzij het innovatieve edge-to-edge beeldscherm is de iPhone Xs verlost van de thuisknop. Dit heeft geresulteerd in meer scherm en minder randen. De iPhone Xs heeft een OLED-beeldscherm en is 5,8-inch groot. Het scherm van de smartphone toont natuur­getrouwe kleuren, diepe zwarttinten en een hoge helderheid.

  De sterkste iPhone ooit
  De iPhone Xs is voorzien van het sterkste glas dat ooit in een smartphone gebruikt is. Het glas is omlijst met een band van aluminium uit de 7000-serie dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt. De telefoon kan dus wel tegen een stootje. De iPhone Xs is ook voorzien van een vetafstotende coating. Hierdoor zijn uw vingerafdrukken moeiteloos weg te vegen.  De mooiste foto's eenvoudig gemaakt


  Portretmodus
  Verander tijdens het fotograferen of achteraf de scène om de portretfoto zo mooi mogelijk uit te laten komen. Mogelijke opties zijn onder andere: studio licht, zwart/wit en spotlight-effect.  

  TrueDepth
  Met behulp van TrueDepth-technologie analyseert de iPhone Xs 50 verschillende spierbewegingen. Zo kunt u met behulp van de camera uw gezicht veranderen in bijvoorbeeld een pratende panda.  

  Augmented Reality
  Met augmented reality bent u in de mogelijkheid om een digitale filter over de werkelijkheid te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met de Ikea Applicatie. Zo kunt u op het scherm van de iPhone Xs te zien hoe de nieuwe bank in uw woonkamer staat. 

         
            
  Uw gezicht als wachtwoord


  Face ID: toestel ontgrendelen met gezichtsherkenning
  Nog natuurlijker en veiliger dan een vingerafdruk. Met Face ID ontgrendelt u de iPhone Xs door ernaar te kijken. De iPhone Xs is zelflerend en kan gezichtsverandering herkennen. Het dragen van een bril of het laten groeien van een baard is dus geen probleem. Face ID voor de gek houden met een masker of foto is niet mogelijk.  

  Uw telefoon beveiligen is belangrijk
  Op een telefoon staat vaak persoonlijke en belangrijke informatie. Denk hierbij aan uw bankgegevens, foto’s, email, contacten en notities. Als uw telefoon verloren raakt is de kans groot dat geprobeerd wordt om uw persoonlijke en belangrijke informatie in te zien. Dit kunt u blokkeren door uw toestel te vergrendelen. Zo bent u er zeker van dat uw persoonlijke en belangrijke informatie niet in verkeerde handen valt.   De beste iPhone voor u


  U hebt keuze uit 3 nieuwe iPhone modellen. De iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr. Wat zijn de verschillen?

  Het grootste verschil tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max is het scherm. Het scherm van de iPhone Xs is 5,8-inch groot. De iPhone Xs Max heeft maar liefst een scherm van 6,5-inch. Dit maakt het model de grootste iPhone ooit. Ook heeft de Max-variant een grotere batterij dan de iPhone Xs. Een perfecte smartphone om onderweg uw zaken te doen dus. 

  Hoeft u niet het beste van het beste maar wilt u wel gebruikmaken van alle nieuwe iPhone functionaliteiten? Dan is de iPhone XR voor u een goede keus.
       

  Specificaties

  Belangrijkste kenmerken

  Formaat 5,8-inch
  Opslagruimte 64 GB
  Besturingssysteem Apple iOS
  Megapixels 12 megapixels
  Werkgeheugen 4 GB RAM

  Beeldscherm

  Formaat 5,8 inch
  Resolutie 2436 x 1125 pixels

  Connectiviteit

  Geschikt voor 4G+
  Geschikt voor 4G
  Geschikt voor 3G
  Bluetooth
  Wi-Fi
  GPS
  Type SIM-kaart Nano-SIM

  Camera

  Megapixels 12 megapixels
  Autofocus
  Flits
  Selfiecamera
  Camera voorzijde 7 megapixels
  Kwaliteit video 4K met 24 bps, 30 bps of 60 bps

  Geheugen

  Opslagruimte 64 GB
  Ruimte voor SD-kaartje

  Batterij

  Capaciteit 2800 mAH
  Verwisselbaar
  Draadloos opladen

  Media

  Muziekspeler
  Videospeler
  Hoofdtelefoon aansluiting

  Prestaties

  Merk Apple
  Besturingssysteem Apple iOS
  Type processor A12 Bionic
  Aantal kernen 6
  Werkgeheugen 4 GB

  Behuizing

  Afmetingen 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
  Materiaal Chirurgisch staal
  Kleur Silver
  Gewicht 177 gram
  Waterbestendig

  Goed om te weten

  Het 4G(+) netwerk van KPN

  Alle abonnementen zijn inclusief toegang tot het 4G(+) netwerk.

  4G
  De maximale snelheid van het 4G netwerk is 150 Mbit/s. Het 4G netwerk bereikt gemiddeld een 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G netwerk ondersteunt.

  4G+
  4G+ is een uitbreiding van het 4G netwerk. De maximale snelheid van het 4G+ netwerk is 225 Mbit/s. Het 4G+ netwerk bereikt gemiddeld een 50 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G+ netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G+ netwerk ondersteunt.

  KPN Compleet

  Combineer en krijg meer
  1) Maandelijks € 4,13,- korting per mobiel abonnement
  2) Dubbel zoveel data in de hele EU
  3) Gratis onderling bellen
  4) Onderling MB's delen
  5) Een gratis zenderpakket naar keuze

  Combineer twee of meer producten uit het KleinZakelijk of Consumenten portfolio en ontvang KPN Compleet voordeel. Er zijn meerdere mogelijkheden om KPN Compleet voordeel te activeren:

  Combinatie: Mobiel abonnement | Internet, Bellen & TV pakket
  Voordeel 1,2,3,4 en 5 zijn van toepassing

  Combinatie: Mobiel abonnement | Internet & Bellen pakket
  Voordeel 1,2,3 en 4 zijn van toepassing

  Combinatie: Mobiel abonnement | Internet pakket
  Voordeel 1,2 en 4 zijn van toepassing

  Combinatie: Mobiel abonnement | Mobiel abonnement
  Voordeel 1,3 en 4 zijn van toepassing

  Eenvoudig overstappen met nummerbehoud

  Nummerbehoud is in slechts twee stappen aan te vragen.

  Aanvraag
  1. In de eerste stap van de bestelling wordt de wens tot nummerbehoud aangegeven.
  2. Na het plaatsen van de bestelling wordt per mail een link toegestuurd om gegevens zoals het telefoonnummer en de gewenste activatiedatum in te vullen.

  Verwerking
  1. KPN geeft de wens tot overstappen door aan de huidige provider.
  2. In de bevestigingsmail van nummerbehoud wordt de activatiedatum van de KPN SIM-kaart gecommuniceerd.
  3. Op de dag van activatie wordt de KPN SIM-kaart geplaatst.

  3-in-1-SIM-kaart

  Bij de aanvraag van een nieuw abonnement wordt altijd een 3-in-1 SIM-kaart meegeleverd. De 3-in-1 SIM-kaart bestaat uit drie delen, een gewone SIM, Micro-SIM en een Nano-SIM. Het gewenste formaat is eenvoudig uit de houder te drukken.

  Als bij een verlenging of tussentijdse wijziging een 3-in-1 SIM-kaart gewenst is kan dit via de MijnKPN omgeving aangevraagd worden.

  Business Voicemail

  Met Business Voicemail spreekt KPN een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in. Hierdoor draagt u een heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf.

  Beluister hoe de Business Voicemail klinkt.

  Toestel Vervangservice

  Als uw toestel defect is wordt met Toestel Vervangservice binnen 4 uur gratis een vervangend toestel geleverd. De koerier neemt direct het defecte toestel retour om ter onderzoek en reparatie aan te bieden. Op basis van het onderzoek wordt een prijsopgaaf opgemaakt. Als u ervoor kiest om de reparatie niet te laten uitvoeren betaalt u enkel de onderzoekskosten. De onderzoekskosten zijn €30,- exclusief btw.

  Zakelijke Helpdesk

  Voor het beantwoord krijgen van vragen en voor ondersteuning bij problemen kan gratis met de Zakelijke Helpdesk gebeld worden. Het telefoonnummer is 0800-0403.

  Abonnement gebruik in de EU

  De onbeperkt bel/sms-bundel is geldig in de EU. Dit betekent dat bellen/sms’en in de hele EU geen extra kosten veroorzaakt. Betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden.

  Beperkte bel/sms-bundel
  Een abonnement met een beperkte bel/sms-bundel dekt het bel/sms-gedrag vanuit een EU-land naar Nederland of naar een ander EU-land. Vanuit Nederland naar een ander EU-land bellen en betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden. Het buitenbundeltarief in de EU is voor bellen € 0,23 per minuut en voor sms’en € 0,07 per sms.

  Internet
  Het datalimiet in de EU is gelijk aan het datalimiet in Nederland. De internetsnelheid wordt verlaagd als het maandelijkse internettegoed verbruikt is. De internetsnelheid is na verlaging 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload. De 4G snelheid kan hersteld worden door het activeren van een Extra Bundel.

  Landen toegevoegd door KPN
  De bovenstaande voorwaarden zijn ook voor de volgende landen van toepassing: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Faeröer Eilanden, Kanaaleilanden, Zwitserland, Andorra, Isle of Man, Monaco, San Marino en Vaticaanstad.

  Telefoon bijbetaling

  Bij het aanvragen of verlengen van een nieuw abonnement wordt de bijbetaling op een bepaald. De bijbetaling is maximaal 100% van de totale telefoonkosten (verkoopprijs). De maandelijkse telefoon bijbetaling is vrijgesteld van btw. De btw over het volledige aankoopbedrag wordt gespecificeerd op de aankoopbon.

  Voorbeeld 1: geen bijbetaling
  Totale telefoon aankoopkosten: €240,-
  Contractduur: 2 jaar/24 maanden
  Maandelijkse telefoon betaling: €10,-
  Bijbetaling telefoon: €0,-

  De maandelijkse telefoon betaling ter waarde van €10,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een 100% telefoon afbetaling.

  Voorbeeld 2: met bijbetaling
  Totale telefoon aankoopkosten: €240,-
  Contractduur: 2 jaar/ 24 maanden
  Maandelijkse telefoon betaling: €8,-
  Bijbetaling telefoon: €48,-

  De maandelijkse telefoon betaling ter waarde van €8,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een telefoon afbetaling ter waarde van €192,-. Gezien de €240,- totale telefoon aankoopkosten ontstaat bij de aflossing van €8,- per maand een bijbetaling op de telefoon ter waarde van €48,-.

  Het is ook mogelijk om €0,- per maand voor de telefoon bij te betalen. In dit geval wordt eenmalig de totale telefoon aankoopprijs in rekening gebracht.

  Betaling

  Maandelijkse abonnementskosten
  De betaalperiode start zodra het abonnement bij KPN ingaat. De maandelijkse abonnementskosten worden via de automatische incasso geïncasseerd. Na de eerste automatische incasso is het mogelijk om betaling met acceptgiro aan te vragen.

  Bijbetaling toestel
  Bij bestelling van een nieuw abonnement wordt de toestel bijbetaling bij levering van het toestel verrekend. Bij het verlengen van een abonnement wordt de toestel bijbetaling via de eerstvolgende factuur verrekend.

  Aansluitkosten
  De aansluitkosten worden eenmalig op de eerste factuur verrekend.

  Thuiskopieheffing
  Bij aanschaf van een toestel is het doorberekenen van de thuiskopieheffing wettelijk verplicht. Thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren (delen) van video, foto en audio. De thuiskopieheffing wordt eenmalig op de eerste factuur verrekend.

  Abonnement wijzigen of opzeggen

  Wijzigen
  Het abonnement is elke 31 dagen te verhogen/verlagen. Verlagen van het contract kan maximaal tot de contractuele abonnementsvorm.

  Opzeggen
  Opzeggen van het abonnement is kosteloos wanneer de einddatum van het contract bereikt is. Indien de einddatum nog niet bereikt is kan het abonnement tegen meerkosten beëindigd worden. Het opzegtermijn is 1 maand.