Apple iPhone XR 64GB Blue

Alle telefoons

December Deals! Tijdelijk tot € 218,- extra korting.
- Tot € 5,79 extra korting p/m. Dat is € 138,96 extra korting bij een 2-jarig abonnement.
- De iPhone XR 64GB is in prijs verlaagd. Van € 654,55 naar € 575,21. U bespaart € 79,34.

Met het beste LCD scherm ooit is de iPhone XR eigenlijk geen 'economy class' toestel te noemen. Toch is dit model het goedkopere alternatief voor de iPhone Xs en de iPhone X. Met een 6,1 inch beeldscherm is het kijkplezier groter dan op de iPhone 8. Dit terwijl de behuizing kleiner is. Met een ruime keuze uit 6 bonte kleuren en lekker veel opslagruimte is de iPhone XR briljant in elk opzicht.

Kleur: Blue

Opslagruimte

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Goed om te weten


De belangrijkste eigenschappen


• Batterij: tot 30 minuten langer mee dan iPhone X
• Glazen voor- en achterkant 
• Stof- en spatwaterdicht 
• Formaat: 6,1-inch 
• Draadloos opladen 
• 12-megapixel camera 
• 7-megapixel selfie camera 
• Filmen in 4K-kwaliteit 
• Face ID 
• Verbeterde stereogeluid speakers 
• Opslag: 64GB | 128GB | 256GB 
• Kleur: Black | White | Blue | Coral | Yellow | Red 
• Software versie: iOS 12

In het kort


Met het beste LCD scherm ooit is de iPhone XR eigenlijk geen 'economy class' toestel te noemen. Toch is dit model het goedkopere alternatief voor de iPhone Xs en de iPhone X. Met een 6,1 inch beeldscherm is het kijkplezier groter dan op de iPhone 8. Dit terwijl de behuizing kleiner is. Met een ruime keuze uit 6 bonte kleuren en lekker veel opslagruimte is de iPhone XR briljant in elk opzicht.

De nieuwste software: iOS 12
Doe alles wat u elke dag doet nog sneller. De nieuwste iPhones zijn uitgerust met iOS 12 en daarmee ervaart u:  

• Tot 70% sneller de camera activeren
• 50% snellere toetsenbordweergave
• 2x sneller applicaties starten tijdens hoge werkbelasting

Glas aan de voor- en achterkant


Dankzij het innovatieve edge-to-edge beeldscherm is de iPhone XR verlost van de thuisknop. Dit heeft geresulteerd in meer scherm en minder randen. Om u een geweldige gebruikservaring te bieden is de iPhone XR voorzien van een 6,1-inch beeldscherm. Dit is niet alleen het grootste LCD-display in een iPhone ooit, maar ook het beste LCD-display in de markt.

De sterkste iPhone ooit
De iPhone XR is voorzien van het sterkste glas dat ooit in een smartphone gebruikt is. Het glas is omlijst met een band van aluminium uit de 7000-serie dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt. De telefoon kan dus wel tegen een stootje. De iPhone XR is ook voorzien van een vetafstotende coating. Hierdoor zijn uw vingerafdrukken moeiteloos weg te vegen. De mooiste foto's eenvoudig gemaakt


Portretmodus
Verander tijdens het fotograferen of achteraf de scène om de portretfoto zo mooi mogelijk uit te laten komen. Mogelijke opties zijn onder andere: studio licht, zwart/wit en spotlight-effect.

TrueDepth
Met behulp van TrueDepth-technologie analyseert de iPhone XR verschillende spierbewegingen. Zo kunt u met behulp van de camera uw gezicht veranderen in bijvoorbeeld een pratende panda.

Augmented Reality
Met augmented reality bent u in de mogelijkheid om een digitale filter over de werkelijkheid te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met de Ikea Applicatie. Zo kunt u op het scherm van de iPhone XR te zien hoe de nieuwe bank in uw woonkamer staat. 

       
          
Uw gezicht als wachtwoord


Face ID: toestel ontgrendelen met gezichtsherkenning
Nog natuurlijker en veiliger dan een vingerafdruk. Met Face ID ontgrendelt u de iPhone XR door ernaar te kijken. De iPhone XR is zelflerend en kan gezichtsverandering herkennen. Het dragen van een bril of het laten groeien van een baard is dus geen probleem. Face ID voor de gek houden met een masker of foto is niet mogelijk.  

Uw telefoon beveiligen is belangrijk
Op een telefoon staat vaak persoonlijke en belangrijke informatie. Denk hierbij aan uw bankgegevens, foto’s, email, contacten en notities. Als uw telefoon verloren raakt is de kans groot dat geprobeerd wordt om uw persoonlijke en belangrijke informatie in te zien. Dit kunt u blokkeren door uw toestel te vergrendelen. Zo bent u er zeker van dat uw persoonlijke en belangrijke informatie niet in verkeerde handen valt. De beste iPhone voor u


U hebt keuze uit 3 nieuwe iPhone modellen. De iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr. Wat zijn de verschillen?

Het grootste verschil tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max is het scherm. Het scherm van de iPhone Xs is 5,8-inch groot. De iPhone Xs Max heeft maar liefst een scherm van 6,5-inch. Dit maakt het model de grootste iPhone ooit. Ook heeft de Max-variant een grotere batterij dan de iPhone Xs. Een perfecte smartphone om onderweg uw zaken te doen dus. 

Hoeft u niet het beste van het beste maar wilt u wel gebruikmaken van alle nieuwe iPhone functionaliteiten? Dan is de iPhone XR voor u een goede keus.


Goed om te weten

Het 4G(+) netwerk van KPN

Alle abonnementen zijn inclusief toegang tot het 4G(+) netwerk.

4G
De maximale snelheid van het 4G netwerk is 150 Mbit/s. Het 4G netwerk bereikt gemiddeld een 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G netwerk ondersteunt.

4G+
4G+ is een uitbreiding van het 4G netwerk. De maximale snelheid van het 4G+ netwerk is 225 Mbit/s. Het 4G+ netwerk bereikt gemiddeld een 50 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G+ netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat de telefoon verbinding met het 4G+ netwerk ondersteunt.

KPN Compleet

Combineer en krijg meer
1) Maandelijks € 4,13,- korting per mobiel abonnement
2) Dubbel zoveel data in de hele EU
3) Gratis onderling bellen
4) Onderling MB's delen
5) Een gratis zenderpakket naar keuze

Combineer twee of meer producten uit het KleinZakelijk of Consumenten portfolio en ontvang KPN Compleet voordeel. Er zijn meerdere mogelijkheden om KPN Compleet voordeel te activeren:

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet, Bellen & TV pakket
Voordeel 1,2,3,4 en 5 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet & Bellen pakket
Voordeel 1,2,3 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet pakket
Voordeel 1,2 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Mobiel abonnement
Voordeel 1,3 en 4 zijn van toepassing

Eenvoudig overstappen met nummerbehoud

Nummerbehoud is in slechts twee stappen aan te vragen.

Aanvraag
1. In de eerste stap van de bestelling wordt de wens tot nummerbehoud aangegeven.
2. Na het plaatsen van de bestelling wordt per mail een link toegestuurd om gegevens zoals het telefoonnummer en de gewenste activatiedatum in te vullen.

Verwerking
1. KPN geeft de wens tot overstappen door aan de huidige provider.
2. In de bevestigingsmail van nummerbehoud wordt de activatiedatum van de KPN SIM-kaart gecommuniceerd.
3. Op de dag van activatie wordt de KPN SIM-kaart geplaatst.

3-in-1-SIM-kaart

Bij de aanvraag van een nieuw abonnement wordt altijd een 3-in-1 SIM-kaart meegeleverd. De 3-in-1 SIM-kaart bestaat uit drie delen, een gewone SIM, Micro-SIM en een Nano-SIM. Het gewenste formaat is eenvoudig uit de houder te drukken.

Als bij een verlenging of tussentijdse wijziging een 3-in-1 SIM-kaart gewenst is kan dit via de MijnKPN omgeving aangevraagd worden.

Business Voicemail

Met Business Voicemail spreekt KPN een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in. Hierdoor draagt u een heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf.

Beluister hoe de Business Voicemail klinkt.

Toestel Vervangservice

Als uw toestel defect is wordt met Toestel Vervangservice binnen 4 uur gratis een vervangend toestel geleverd. De koerier neemt direct het defecte toestel retour om ter onderzoek en reparatie aan te bieden. Op basis van het onderzoek wordt een prijsopgaaf opgemaakt. Als u ervoor kiest om de reparatie niet te laten uitvoeren betaalt u enkel de onderzoekskosten. De onderzoekskosten zijn €30,- exclusief btw.

Zakelijke Helpdesk

Voor het beantwoord krijgen van vragen en voor ondersteuning bij problemen kan gratis met de Zakelijke Helpdesk gebeld worden. Het telefoonnummer is 0800-0403.

Abonnement gebruik in de EU

De onbeperkt bel/sms-bundel is geldig in de EU. Dit betekent dat bellen/sms’en in de hele EU geen extra kosten veroorzaakt. Betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden.

Beperkte bel/sms-bundel
Een abonnement met een beperkte bel/sms-bundel dekt het bel/sms-gedrag vanuit een EU-land naar Nederland of naar een ander EU-land. Vanuit Nederland naar een ander EU-land bellen en betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden. Het buitenbundeltarief in de EU is voor bellen € 0,23 per minuut en voor sms’en € 0,07 per sms.

Internet
Het datalimiet in de EU is gelijk aan het datalimiet in Nederland. De internetsnelheid wordt verlaagd als het maandelijkse internettegoed verbruikt is. De internetsnelheid is na verlaging 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload. De 4G snelheid kan hersteld worden door het activeren van een Extra Bundel.

Landen toegevoegd door KPN
De bovenstaande voorwaarden zijn ook voor de volgende landen van toepassing: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Faeröer Eilanden, Kanaaleilanden, Zwitserland, Andorra, Isle of Man, Monaco, San Marino en Vaticaanstad.

Telefoon bijbetaling

Bij het aanvragen of verlengen van een nieuw abonnement wordt de bijbetaling op een bepaald. De bijbetaling is maximaal 100% van de totale telefoonkosten (verkoopprijs). De maandelijkse telefoon bijbetaling is vrijgesteld van btw. De btw over het volledige aankoopbedrag wordt gespecificeerd op de aankoopbon.

Voorbeeld 1: geen bijbetaling
Totale telefoon aankoopkosten: €240,-
Contractduur: 2 jaar/24 maanden
Maandelijkse telefoon betaling: €10,-
Bijbetaling telefoon: €0,-

De maandelijkse telefoon betaling ter waarde van €10,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een 100% telefoon afbetaling.

Voorbeeld 2: met bijbetaling
Totale telefoon aankoopkosten: €240,-
Contractduur: 2 jaar/ 24 maanden
Maandelijkse telefoon betaling: €8,-
Bijbetaling telefoon: €48,-

De maandelijkse telefoon betaling ter waarde van €8,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een telefoon afbetaling ter waarde van €192,-. Gezien de €240,- totale telefoon aankoopkosten ontstaat bij de aflossing van €8,- per maand een bijbetaling op de telefoon ter waarde van €48,-.

Het is ook mogelijk om €0,- per maand voor de telefoon bij te betalen. In dit geval wordt eenmalig de totale telefoon aankoopprijs in rekening gebracht.

Betaling

Maandelijkse abonnementskosten
De betaalperiode start zodra het abonnement bij KPN ingaat. De maandelijkse abonnementskosten worden via de automatische incasso geïncasseerd. Na de eerste automatische incasso is het mogelijk om betaling met acceptgiro aan te vragen.

Bijbetaling toestel
Bij bestelling van een nieuw abonnement wordt de toestel bijbetaling bij levering van het toestel verrekend. Bij het verlengen van een abonnement wordt de toestel bijbetaling via de eerstvolgende factuur verrekend.

Aansluitkosten
De aansluitkosten worden eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Thuiskopieheffing
Bij aanschaf van een toestel is het doorberekenen van de thuiskopieheffing wettelijk verplicht. Thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren (delen) van video, foto en audio. De thuiskopieheffing wordt eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Wijzigen
Het abonnement is elke 31 dagen te verhogen/verlagen. Verlagen van het contract kan maximaal tot de contractuele abonnementsvorm.

Opzeggen
Opzeggen van het abonnement is kosteloos wanneer de einddatum van het contract bereikt is. Indien de einddatum nog niet bereikt is kan het abonnement tegen meerkosten beëindigd worden. Het opzegtermijn is 1 maand.